Industry

 

Bekaert

Cataloog

Website - Vizocam Touch Brochure
 

Aiphone

Marktleider in videoparlofonie dankzij brede arendsblik. Themabeeld, advertenties, winkeldisplay met oplichtend  LED-lampje, website, ...

huisstijl folder cataloog nieuwsbrief belettering
 

TVH (Thermote & Vanhalst Heftrucks)

Lifting Power met Stopping Power...ondertussen een begrip in outdoor-reclame.

building energy concept
 

Building Energy

Milieuvriendelijke energie is goed voor de natuur, maar ook voor de portemonnee.

battery supplies catalogen
 

Battery Supplies

De Belgische marktleider in alles wat met batterijen te maken heeft. Ook internationaal actief via diverse websites en zelfs in de consumentenretail via zijn Battery Street-winkels.

wij nemen maatwerk ernstig
 

Gernal

Producent van heel gamma van machines voor allerhande voedselbereidingen. Meer en meer actief op de Franse markt o.a. dankzij deze opvallende en gerichte introductie- en wervingsmailings.

Huisstijl - Folder - Direct mailing - gereedschapskistje
 

Vergokan

Totaalcommunicatie voor de productlancering van revolutionair kabeldraagsysteem KBSTI met opvallend themabeeld, direct mail, website, 3D-film, productfolder, stalendoos en beursaankleding.

wivamac tol
 

Wivamac

Producent en verdeler van alle machines en materieel voor de houtbewerker-hobbyïst. Die worden internationaal aan de man gebracht via de meertalige website en webshop.

deschacht belettering busreclame
 

Deschacht

Groothandel in bouwmaterialen voor de bouwprofessional. Enorm assortiment, netjes gepresenteerd in omvangrijke cataloog. Uniform imago en huisstijl die uitgedragen wordt via folders, actieleaflets, pancartes, advertenties, ...

Themabeeld houtbuigerij Desmet (solsleutel)
 

Houtbuigerij Desmet

Alle hout wordt vakkundig in de gewenste vorm gebogen in de virtuoze vingers van Houtbuigerij Desmet.

supporting your business all the way
 

Manuport

Manuport verzorgt transport en logistiek in alle transportmodi: de zee, de binnenwateren, het spoor, de autoweg en de lucht. Dit alles werd mooi samengebald in één themabeeld en één krachtige slogan met dubbele bodem; Supporting your business all the way.

full service die caster
 

Pedeo

Hogedrukzinkspuitgieten laat veel creativiteit en designvrijheid toe. Vandaar ook de voor de branche ongewone en opvallende creatieve 'uitspatting' op de cover als centraal themabeeld.

Top