Non-profit

Silence-Lotto Huisstijl
 

Silence-Lotto

affiche compostmaand
 

Vlaco

Staat in voor alles wat compostering en kringlooptuineren aangaat in Vlaanderen. Communicatie gebeurt via gerichte communicatie naar alle stakeholders, meestal professionelen, maar ook naar het bredere publiek.

zulte waregem truitjes
 

SV Zulte Waregem

Zulte Wargem had door de fusie behoefte aan en nieuw logo en een nieuwe uitstraling. Het grafisch moeilijke huwelijk van rood en groen werd tot een goed einde gebracht in het nieuwe logo en de bijhorende nieuwe huisstijl met aangepaste spelersoutfit.

folder web logo huisstijl
 

Adhesia

Staat bedrijven bij in alles wat preventie en bescherming op het werk aangaat. De uniforme huisstijl wordt uitgedragen in alle vormen van communicatie.

De Kusttram en De Lijn Concepts
 

De Kusttram (De Lijn)

infosteel folder design
 

Staalinfocentrum

Staat in voor de promotie van staalbouw in Belgiƫ. Diverse activiteiten met als hoogtepunt de jaarlijkse Staalbouwdag waarop de Staalbouwprijzen worden uitgereikt voor staalbouwarchitecten en -studenten. Gaat gepaard met heel wat publicaties.

texstream advertenties ontwerp
 

Fedustria

Federatie van de Belgische textiel- en houtbewerkingsindustrie. Behartigt de belangen van zijn sectoren bij de overheid en zorgt ook voor communicatie naar specifieke doelgroepen om het imago van de sectoren te verbeteren.

ontwerp brochure
 

Agoria

De sectorfederatie voor de technologische industrie in Belgiƫ, voor bedrijven in metalen, materialen, elektrotechniek, automobiel, lucht- en ruimtevaart, ... Goed opgeleid personeel (ingenieurs, goed opgeleide technici,...) is in deze sectoren vaak een probleem, vandaar de gerichte communicatie naar jongeren die hun studiekeuze nog moeten bepalen.

Logo en huisstijl overheid
 

Gemeente Kruishoutem

Goed besturen betekent ook goed en consequent communiceren. Met het nieuwe logo en het uitgebreide huisstijlhandboek met digitale sjablonen zien alle documenten er vanzelf uniform en degelijk uit.

Predictor-Lotto Huisstijl
 

Predictor-Lotto

Davitamon-Lotto Huisstijl
 

Davitamon-Lotto

Profortex
 

Profortex

De Boeiend Textiel-krantjes zijn primair gericht op leerlingen in de eerste graad TSO en BSO, wanneer ze hun verdere studiekeuze moeten bepalen. Textielkunde is daarbij een mogelijke studiekeuze die bovendien een quasi-zekerheid op werk garandeert (textielarbeider is al jaren een knelpuntberoep). Om die richting te promoten, belichten de Boeiend Textiel-krantjes telkens ongekende, nieuwe toepassingen van textiel.

Top