Retail

Get refreshed with new ideas
 

Copagro

Met 137 verkooppunten in België en Nederland is de coöperatieve organisatie Copagro de onbetwistbare marktleider in de distributie van verf, gereedschap en decoratieproducten voor de professionele schilder-behanger in de Benelux. Copagro produceert ook verven en distribueert eigen collecties vloerbekleding (Expert Wood, Click en Connect), wandbekleding (Variente en Cameleon), vasttapijt (Sensations) en zonnewering (Sunshine).

themabeeld senz
 

Burocomfort

Makro service logo
 

Makro Service

webdesign
 

Kenshoe Fashion

Kenshoe is met 18 schoenenwinkels in de drukste Belgische winkelstraten een bekende naam voor de modebewuste shopper.

Essenza folder
 

Essenza

Telt 13 winkels verspreid over heel Vlaanderen in de drukste shoppingcentra. Hun assortiment biedt een heerlijke mix van voeding, gezondheid, verzorging, geuren en wellness. De keten werd recent overgenomen door het Nederlandse "De Tuinen". Upscale retailcommunicatie.

get your kicks on battery street
 

Battery Street

Een Belgisch gezin heeft gemiddeld 20 toestellen in huis die werken op batterijen. Van dat gegeven maakt Battery Street gebruik. Intussen zijn er al 5 battery Street-winkels die een ongeëvenaard gamma batterijen aan de man brengen. Ofwel rechtstreeks naar de particulier ofwel naar de plaatselijke KMO.

poster ontwerp
 

Aiwin

Aiwin is de naam van het succesvolle, flexibele promotieprogramma van Aiphone dat volledig via het internet loopt en zo heel wat tijd en moeite bespaart. Bovendien laat het toe om rechtstreeks te communiceren met de eindklant-installateur, wat vaak moeilijk ligt wanneer men werkt via onafhankelijke distributiekanalen.

Boone Huisstijl
 

Boone Mercedes Servicepunt

Mercedes servicepunt, met daarbij aansluitende huisstijl en presentatie, die toch een eigen identiteit uitdraagt.

Top