Logo & huisstijl

Als er iets is dat 100% bij uw bedrijf moet passen is het wel uw logo en huisstijl. Het is dan ook cruciaal dat u er bijzonder veel aandacht aan schenkt. Uw logo is hetgeen waaraan mensen uw bedrijf herkennen. In het ideale geval is het een eenvoudige representatie van wat u als bedrijf doet, van uw bedrijfsnaam of waar uw bedrijf voor staat. Het spreekt voor zich dat uw huisstijl hier naadloos bij aansluit. 

Mink luistert aandachtig naar uw verhaal en een team van professionals vertaalt uw ideeën naar een logo en huisstijl die compleet in overeenstemming zijn met uw bedrijf. 

 • Logo Kruisem

  Logo Kruisem - Fusiegemeente Kruisem
  Logo

  Project in de kijker. Voor de nieuwe fusiegemeente Kruisem - na de fusie van Kruishoutem met Zingem - mochten wij het nieuwe logo ontwerpen. Wij hebben hiervoor rekening gehouden met de elementen die het meest naar voren kwamen op het burgerforum: het groene, landelijke karakter van de beide gemeenten en de figuurlijke poort naar de Vlaamse Ardennen.
  Vandaar dus de kleur groen (dat ook in de oorspronkelijke logo’s van beide gemeenten voorkwam) en de golvende lijnen. De kleur blauw symboliseert het vertrouwen van beide gemeenten in de fusie en in de toekomst die ze nu samen tegemoet gaan. De ‘M’ staat niet alleen voor de poort naar de Vlaamse Ardennen, maar verwijst ook naar de rondbogen die voorkomen in de hoeves en kastelen die het historisch erfgoed van de streek uitmaken. De vorm van de ‘X’ is een knipoog naar de vele molens die op het nieuwe grondgebied te vinden zijn. De droedel XM (lees ‘Kruis’+ ‘em’) straalt dan weer het jonge, moderne, dynamische en energetische karakter uit van de nieuwe gemeente.

 • TVH Group huisstijl

  Group Thermote & Vanhalst - Wereldspeler in heftrucks en heftruckonderdelen.
  Huisstijl

  Dynamisch, solide, krachtig,.. en duidelijk. Het logo van TVH bevat alle elementen voor een geslaagd internationaal logo en bijpassende huisstijl.

 • Logo en huisstijl Zulte Waregem

  Zulte Waregem - Voetbalclub
  Logo en huisstijl

  Voor de fusieclub Zulte-Waregem ontwikkelden we een nieuw logo, met behoud van de clubkleuren van respectievelijk Zulte (groen) en Waregem (rood). Rood en groen zijn niet meteen de best matchende kleuren maar we slaagden er toch in om ze tot een harmonieus geheel te verbinden in het dynamische nieuwe logo.

 • Huisstijl Machinery Resale

  Machinery Resale - Aan- en verkoop van tweedehandse bouwmachines.
  Logo en huisstijl

  Gezien alle bouwmachines mobiel zijn, kozen we voor het draaiende wiel als leidmotief van het nieuwe logo. Dat slaat overigens niet enkel op de producten, maar ook op het bedrijf zelf dat op zeer dynamische wijze actief is over de hele wereld.

 • Huisstijl Mauws

  Mauws - Gevelbekleding en schrijnwerk.
  Logo en huisstijl

  Het bestaande logo werd gerestyled en voorzien van de nodige grafische slagkracht met de rode onderstreping, die ook in de uitwerking van de huisstijl wordt doorgetrokken. Logo, huisstijl, bestickering voertuigen, boxbanners, advertenties, website.

 • Huisstijl Ledekant

  Ledekant - Bed & Breakfast
  Logo & huisstijl, folder, website

  De 4-sterren Bed & Breakfast ‘Ledekant’ in het pittoreske Wannegem-Lede biedt alles wat je van een verzorgde Bed & Breakfast mag verwachten. Een prachtige omgeving, schitterende kamers, een wellness met hammam, sauna, rustruimte met lichttherapie en een belevingsdouche,… en tal van arrangementen.

 • PsyPlus huisstijl

  PsyPlus - Groepspraktijk van psychologen.
  Huisstijl

  Het PsyPlus logo beeldt het helende proces van psychotherapie heel geraffineerd uit. De twee kleuren van onder naar boven, van het grijs naar het hoopvolle geel geeft het proces weer. Van onderbewustzijn naar bewustzijn (de hersenen). En ook vormelijk wordt die overgang ondersteund. De twee halve bollen vormen uiteindelijk samen een volledige bol, de volmaakte vorm. Het brein in evenwicht. Logo, huisstijl, folder, website.

 • Huisstijl Kruishoutem

  Kruishoutem - Gemeente Kruishoutem
  Logo

  Gemeente Kruishoutem geniet een landelijke bekendheid als het eierdorp, een historisch gegeven dat ook nog actueel is met de jaarlijkse 4-daagse eierfeesten. Het ei was dan ook een verplicht item om in het logo te verwerken. Daarnaast geldt Kruishoutem ook als de poort naar de Vlaamse Ardennen, wat we ook in het logo verwerkt hebben. Ten slotte is Kruishoutem ook de vestigingsplaats van meer dan 1000 bedrijven. Die bedrijvigheid en activiteit wordt gesymboliseerd door de gele sikkel.

 • Filclair

  Filclair - Fabrikant van serres en tuinbouwoverkappingen voor particulieren en professionele kwekers.
  Huisstijl

  De Filclair serren bieden bescherming en groeimogelijkheden voor de plantjes. Deze vanzelfsprekende maar belangrijke belofte straalt het logo ook uit, met het frisse groen aan de binnenzijde en het betrouwbare grijs aan de buitenzijde.