Overslaan en naar de inhoud gaan

Great ideas lead to great results

Bestaande technologieën creatief toepassen, behoort tot de aard van het beestje. Om nog sneller en zorgvuldiger tot impactvolle oplossingen te komen, creëerde Mink enkele unieke tools die net dat tikkeltje meer aankunnen dan de klassieke applicaties waarvan we vertrokken.

Wicc Audit

WICC (kort voor Web Intelligent Cross Competence) is een semi-geautomatiseerde website audit tool. Aan website audits geen gebrek, zou u denken, maar meestal gaat het om volledig automatisch gegenereerde tests die een klein onderdeel van uw website onderzoeken. De WICC audit gaat voor de volle 100% en analyseert uw website niet alleen op z’n technische prestaties maar ook op zijn communicatieve kracht.

PhotoShape 3D

De basis van een Photoshape 3D-object is een heel nauwkeurige tekening in 3 dimensies. Uniek aan Photoshape 3D is echter dat we levensechte materie toekennen aan de tekening. bijv. glas, acryl, pet, pvc,... Daardoor zal de virtuele Photoshape 3D-verpakking ook reageren met veranderende lichtomstandigheden. Net zoals een echte verpakking. Het eindresultaat is niet te onderscheiden van een echte foto. En dat zonder fotograaf, fotostudio of camera.