Overslaan en naar de inhoud gaan

Together for great

Als onafhankelijk reclamebureau, gevestigd in Kruisem en op een boogscheut van Gent, zetten we al meer dan 26 jaar alles op alles om excellente communicatieoplossingen aan te reiken aan een nog excellentere klantenkring.

We doen dit met creatieve vastberadenheid omdat we ervan overtuigd zijn dat best altijd beter is dan goed. We vinden écht dat hardwerkende ondernemingen het verdienen om belangrijke merken te worden en te blijven.

Als totaaloplosser in crossmediale communicatie willen we de vele, vakkundige handen zijn die het werk van onze klanten lichter maken. Ons doel? Er samen steeds beter van worden.

Branding

Wij creëren geen merken. Dat doet u. Het begint allemaal met uw unieke kijk op uw bedrijf. Uw doorzettingsvermogen om de beste te willen worden in wat u doet. Uw drive om uw stempel te drukken op uw markt.
Wat wij doen is ruimte creëren voor uw ideeën. We vertellen het verhaal van uw merk. Creatief, boeiend en overtuigend. We gaan daarmee door tot u onuitwisbaar die stempel hebt gedrukt.

Merk Activatie

Waar bevinden uw klanten zich eigenlijk, op het moment dat ze een aankoop doen? Wij weten het.
Ze slenteren doorheen winkelcentra of neuzen rond op beurzen. Ze zitten achter werkcomputers, tokkelend op hun toetsenborden of op toiletten, swipend op hun smartphones.
Precies dáár slaan wij toe om uw merk naar voor te schuiven. We informeren, verleiden en overtuigen hen met elke creatieve vezel in ons lichaam en met alle middelen die u ons verschaft.

Digitale oplossingen

Wat valt er nog meer over te zeggen? We leven nu eenmaal ook allemaal in een “digital submarine”. Het is er echt wel cool en we doen er krek dezelfde dingen als in de fysieke wereld. Alleen het praten met elkaar kan soms eens mislopen.
Onze digitale oplossingen zijn daarom strikt gebruikersgericht en laten geen ruimte voor onopzettelijke fouten of miscommunicatie. Websites, e-shops, e-mails, sociale media, online advertenties, ze hebben allemaal hun eigen do’s and don’ts. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat uw boodschap niet verloren gaat bij het vertalen van woorden naar bits & bites… en weer terug.

Verpakkingsdesign

Watertanden, vingers die jeuken, avontuurlijke prikkels, blij weerzien, herkenning en erkenning…  dat is wat we willen oproepen bij elk verpakkingsontwerp dat ons toevertrouwd wordt.
Wat er ook in het blikje, de wrap, het doosje, de blister of de knijpfles zit, we zijn er ons van bewust, dat de verpakking of het etiket vaak de eerste tastbare indruk is die klanten van uw product krijgen. En die moet meteen goed zijn.

Grafisch design

No country for unskilled men!

Uitstekende waar voor uw geld krijgen, daar komt het bij ontwerpen, opmaken en lay-outen op aan. Het moet vaak snel gaan. Zonder aan kwaliteit in te boeten. Onze artworkers halen dan ook altijd het maximum uit hun creatieve en technologische vaardigheden.
Hier wordt niet aangemodderd! Huisstijlen, marketingtools, catalogi, powerpoints, publicaties of winkelborden opmaken… ze vereisen allemaal een specifiek set aan opmaakvaardigheden, want het moet altijd onberispelijk zijn. Zowel in print als voor digitaal gebruik.

Productvisualisatie

Kunnen we vandaag packshots maken van uw toekomstige product? Kunnen we de unieke maar verborgen krachten van uw product of installatie zichtbaar maken? Ja dat kunnen we! We PhotoShapen het.
Zo geeft onze unieke 3D productvisualisatie u een aanzienlijke voorsprong bij de lancering van uw nieuwe producten..
Onder invloed van het wereldwijde web wordt ook motion design steeds belangrijker. Beelden zijn immers universeel en overstijgen het lokale taalgebruik. Oordeelkundig toegepast motion design geeft uw presentaties en verkoopsgesprekken nog meer kracht.

We hebben nooit echt veel om grote awards gegeven om onze prijzenkast mee te vullen. Het vraagt vooral veel afstofwerk.
Anderzijds kunnen we wel uitpakken met een mooie verzameling rewards. En daar zijn we enorm trots op.

Beste Steven, Ik heb hier maar 1 woord voor: “Wauw”! Echt mooi werk.

 

L. Vandebeek CEO - Eco-beton

De brochures zijn TOP!!

Ik ben er fier op.

Nancy Sienaert, Marketing Mannager Thormes

We need to work hard these days but as always you will do a great job. Warm regards.

V. Nagaitseva International Brand Operations Manager - Sylphar

Dag Frank, Dat ziet er goed uit, hiermee kunnen we aan de slag. Bedankt voor de responsiviteit.

A. Surmont Sales & product development - GMP

Even een ‘dank je wel berichtje’ voor de mooie materialen die jullie voor Engystol ontwikkeld hebben. De vertegenwoordigers waren zeer enthousisat vorige week tijdens de cycle meeting en alle materiaal kon meteen in de auto’s geladen worden (waarvoor ook dank). Ondertussen komen de eerste foto’s binnen van de ‘ideale apotheken’ die helemaal geel kleuren.

S. Ballegeer Marketing Manager - Heel

Mink levert een snelle, kwaliteitsvolle service met duidelijke en heldere communicatie. Ik ben zeer tevreden van het resultaat én de prijs!

A. Vanden Bergh osteopaat / D.O. / MSc - Osteovandenbergh

Hallo Johan, Krant ziet er goed uit!

A. Cools Marketing Manager - Deschacht

Dag Steven, mooi en bijzonder orgineel nieuwjaars- cadeautje, bevallige verpakking. Past ook volledig in de “gezonde” tijdsgeest én een zeer toepasselijke toffe begeleidende tekst. Proficiat! Sterk!!

D. Baert CEO - Elandir Care

Dag Johan, Bedankt voor de verpakkingen. Nachtlichtje is prima!

R. Tersago Trade Marketeer Eltra nv

Beste Steven, Gisteren overleg gehad met de coördinerend directeur nav het online plaatsen van de site en de nog uit te voeren taken naar de toekomst toe. De site wordt zeer positief onthaald!

 

Wim Dufourmont Technisch directeur - Sint-Paulus Scholen - Campus Hemelvaart Waregem

Hi iedereen, Dit kort mailtje om te zeggen dat de videokaarten goed toegekomen zijn. Mijn collega Emily heeft er eentje via WA getoond en het mag gezegd worden, het ziet er top uit!

Muriel Henrotte International Marketing Manager - Sylphar

Hi Juan, Steven, Goed nieuws, het onderstaande voorstel heeft het gehaald ???? Iedereen was enorm enthousiast dus good job!

Ingrid Vandenwijngaert International marketing manager oral care - Sylphar

Together for great with ...

Dat onze klanten ons al jarenlang belonen met hun trouw, is voor ons het grootste compliment. Hun vertrouwen in ons als communicatiepartner is dan ook onze grootste motivator om altijd naar het hoogste niveau te streven.

Logo Soubry
1998
Logo Physalis
1998
Logo Batterystreet
1999
Logo iWhite
1995
Logo TVH
1995
Logo Copagro
1994
Logo Betafence
1995
Logo Deschacht
2012
Logo Hamlet
2011
Logo gmp
1998
Logo Vlaco
1994
Logo Herbavita
1998
Logo Kimco
2002
Logo Cid Lines
1998
Logo Makro
2012
Logo Remescar
2008
Logo Stad Halle
2015
Logo Agrofino
2016
Logo Heel
2011
Logo Etalage Gouwy
1997
Logo Novalac
2009
Logo Viano
1993
Logo Mannavital
2010
Logo Avanti
2009
Logo Profile prolight
2016
Logo Croky
2016
Logo Phormium
2014
Logo Vandeweege
2013
Logo Conecto
2018
Logo Find a job
2018
Logo Labo Nuytinck
2013

Let's get together

Zeg JA tegen onze mailinglist !
We laten enkel van ons horen als we écht iets nieuws te tonen hebben. En er is ook nog altijd onze private policy natuurlijk.

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.