Agro

 • Advertentie Herbavita
  Verpakkingen Herbavita

  Herbavita - Voedingssupplementen voor landbouwdieren
  Verpakkingen, folders, beurspanelen, advertenties, website & webshop
  Gezonde dieren zijn gelukkiger, eten beter, hebben een betere voedselconversie, geven meer en gezondere melk en hebben veel minder (of geen) antibiotica nodig. De preventieve en natuurlijke aanpak van Herbavita past perfect in de noodzakelijke trend naar duurzame landbouw en is gewoon een kwestie van gezond verstand.

 • Verpakkingen Viano Green Comfort
  Verpakkingen Viano

  Viano - Organische meststoffen
  Verpakkingen, POS-materiaal, displays
  Viano ontstond reeds in 1948 en is zo het oudste merk van organische meststoffen op de Belgische markt. De hoge productkwaliteit en de vele innovaties door de jaren heen hebben het merk tot op heden alive & kicking gehouden. De belangrijkste communicatie gebeurt via de verpakkingen en POS in het tuincentrum. Dat is logisch gezien meststoffen seizoensproducten zijn en slechts enkele maanden per jaar op de interesse van de consument kunnen rekenen.

 • Advertentie Kenocidin
  Advertentie Kenocidin

  CID LINES - Uierverzorging en -ontsmetting voor melkkoeien
  Themabeeld, advertenties, beurspanelen, beurskrant
  Mastitis of een ontsteking van het melkklierweefsel door bacteriën is een groot probleem in de melkveehouderij. De uierontsteking is niet alleen heel pijnlijk voor de koe, maar leidt ook tot zware economische verliezen door de dalende melkproductie en stijgende dierenartskosten. Eén geval van klinische mastitis kost de melkveehouder al snel 210 euro. Met het wetenschappelijk bestudeerde Keno-gamma van CID Lines blijven de uiers van de koeien gezond en kan de melkveehouder mastitis voorkomen. Omdat ook de koe zelf er zeer veel last van kan hebben, benaderden we het probleem vanuit hun standpunt. Koeien komen op straat en eisen een aangepaste bescherming tegen mastitis. Een heerlijk concept met een knipoog naar de Femen-protestacties. Heel opvallend, zelfs revolutionair voor de branche, maar wel to the point.

 • Advertentie OrtivaTop

  Ortiva Top - Fungicide in de groenteteelt
  Themabeeld, advertenties, folder, direct mailing
  Ortiva Top combineert 2 complementaire actieve stoffen. Daardoor werkt het zowel preventief als curatief tegen schimmelziekten. Deze dubbele bescherming werd creatief gestalte gegeven in de vorm van een tweeling-bodyguard die de gewassen beschermt.

 • Advertentie Revus
  Folder Revus

  Revus - Fungicide tegen de aardappelplaag
  Themabeeld, advertenties, folders, brochure, direct mailing
  De aardappelplaag (Phytophthora) is nog steeds een belangrijke - zoniet de belangrijkste - bedreiging voor de aardappeloogst. Met Revus wist Syngenta een heel nieuw en innovatief product te ontwikkelen dat de aardappelplant een krachtige en langdurige bescherming biedt tegen deze schimmelziekte. De translaminaire werking zorgt ervoor dat de nieuwe groei van het uitgroeiende blad ook uitstekend beschermd wordt, zelfs bij snelle loofgroei.

 • Advertentie CID LINES
  Gadgets CID LINES
  Beursstand CID LINES

  CID LINES - Ontsmettingsmiddel voor stallen en veetransport
  Themabeeld, advertenties, beurspanelen
  Virocid is zonder meer dé wereldmarktleider voor het ontsmetten van stallen, wanden, oppervlakken, vloeren en transportmateriaal in de intensieve veeteelt. Het product werkt zowel tegen bacteriën, schimmels als virussen en er treedt geen resistentie op. De grote bekendheid van Virocid opent uiteraard mogelijkheden om ook de communicatie groots en spectaculair aan te pakken, zoals het alien-concept hierboven aantoont. Op die manier geef je heel eenvoudig en overtuigend aan dat Virocid véél meer is dan een product. Het is een instituut.

 • Agrofino zakken
  Agrofino web

  Agrofino - Potgrondgamma voor particulier gebruik
  Verpakking, POS-materiaal, website en product wizard
  De claim van Agrofino is : ‘Gebruik de juiste potgrond op de juiste plaats in de juiste toepassing’. Niet zo’n eenvoudige boodschap want de modale gebruiker denkt al snel dat alle potgronden met elkaar vergelijkbaar zijn. In werkelijkheid is er echter heel veel verschil tussen verschillende potgronden. Om die keuze voor de consument te vergemakkelijken, ontwikkelden we een touchscreen-wizard waarmee men in slechts 3 stappen tot de ideale Agrofino-potgrond komt voor de opgegeven toepassing.

 • Magazine Vlaco
  Affiche Vlaco

  Vlaco - De Vlaamse Compostorganisatie staat in voor alles compostering en kringlooptuinieren aangaat in Vlaanderen
  Magazine
  Voor onze klant Vlaco verzorgen we sinds jaar en dag de opmaak van hun 2 trimestriële nieuwsbrieven, de Vlacovaria en het KringloopZINe, evenals ander printmateriaal.