Food

 • Mik verpakkingen
  Pur Natur verpakkingen
  Brochures Pur Natur

  Pur Natur - Yoghurt en zuivelproducten
  Verpakkingen en brochures
  Pur Natur is de Belgische marktleider in Bio-zuivelproducten. De open, natuurlijke en afgemeten look van alle verpakkingen vormen een statement en komen bovendien heel gedistingeerd en opvallend over in het schap. Mik is dan weer de niet-biolijn yoghurtproducten van Pur Natur, waar de Belgische herkomst benadrukt wordt, volledig in lijn met de baseline: Mik, van bij ons.

 • Advertentie The Herbalist
  Web The Herbalist

  The Herbalist - Premium Gin
  Merklogo, verpakking, affiche, website
  Deze ultra premium gin is het resultaat van een 6-voudige destillatie waarin maar liefst 50 medicinale planten en kruiden worden verwerkt. Deze unieke gin met een verfijnd en delicaat boeket zal iedere kenner bekoren. Vanzelfsprekend ziet de communicatie via het logo, verpakking, affiche en website er even premium uit.

 • Verpakkingen Soubry
  POS materiaal Soubry
  Advertentie Soubry

  Soubry - Pasta en broodmixen
  Verpakkingen, floordisplays, leaflets
  Soubry is de Belgische marktleider in diverse soorten pasta en bloem voor brood. Het is al bijna 100 jaar synoniem voor kwaliteit, zekerheid en vertrouwen.

 • Verpakkingen Cupido
  Verpakkingen Hamlet

  Hamlet - Chocoladeproducten en snoep
  Verpakkingen
  Hamlet produceert in zijn twee productiecentra zo’n 25 ton chocolade per dag en is daarmee één van de grotere spelers in de Belgische chocolademarkt. Hun gamma is zeer verscheiden en omvat pralines, truffels, chocolade chips, tabletten, chocolade figuurtjes en smeltchocolade.

 • Verpakking Anco
  Poster Anco

  Anco - Bloemproducten
  Verpakkingen, pancartes
  Wie heeft er géén Anco-product in zijn keuken staan? Zo vertrouwd, zo herkenbaar.

 • Themabeeld Roussel

  Roussel - Vleeswaren, slicing
  Logo & huisstijl, themabeeld, website
  Roussel versnijdt en verpakt fijne vleeswaren, voornamelijk onder private label. Het themabeeld tilt de activiteit op een opvallend hoger en aantrekkelijker niveau.

 • Straal flessen

  Straal - Bronwater en limonade
  Verpakkingen
  Als lokaal merk van bronwater is het niet zo evident om op te boksen tegen het marketinggeweld op TV van de grote mineraalwaters als Spa, Evian, Vittel,.. Vandaar het belang om via de verpakking een kwalitatieve en zelfzekere uitstraling te creëren die niet moet onderdoen voor de grote jongens.

 • Kimco verpakking 1
  Kimco verpakking 2

  Kimco - Verse wortelen
  Verpakkingen, website
  Voorverpakte verse groenten geven de mogelijkheid om extra informatie te verschaffen, wat met groenten in bulk niet mogelijk is. Zoals de Belgische oorsprong, suggesties voor bereiding, voedingswaarde en dergelijke.